تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

اجاق گاز کسری تجهیز کارخانه ای شش شعله دارای فر با بهترین کیفیت طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در آشپزخانه های صنعتی رستوران و کترینگ می باشد

تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

اجاق گاز کسری تجهیز کارخانه ای شش شعله دارای فر با بهترین کیفیت طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در آشپزخانه های صنعتی رستوران و کترینگ می باشد

اجاق گاز کسری تجهیز کارخانه ای شش شعله دارای فر با بهترین کیفیت طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در آشپزخانه های صنعتی رستوران و کترینگ می باشد ، دارای بهترین شیر + فندک + ترموکوپل برای شما عزیزان به فروش می رسد لذا بهترین کیفیت خرید و مناسب ترین قیمت را با توجه به کیفیت دستگاه از کارخانه ما طلب نمایید.

طبقه بندی موضوعی

۵ مطلب در دی ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اجاق گاز خطی شش شعله
اجاق گاز کسری تجهیز کارخانه ای شش شعله دارای فر با بهترین کیفیت طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در آشپزخانه های صنعتی رستوران و کترینگ می باشد ، دارای بهترین شیر + فندک + ترموکوپل برای شما عزیزان به فروش می رسد لذا بهترین کیفیت خرید و مناسب ترین قیمت را با توجه به کیفیت دستگاه از کارخانه ما طلب نمایید.

اجاق گاز خوب ۶ شعله فردار ابعاد :
۹۰در۹۰در۱۳۵ سانتیمتر با فر ده من
۴۲در۳۶ سانتیمتر رویه چدن
قابل طراحی و تولید در اشکال استاندارد و سفارشی مشتری

مشخصات ساخت دستگاه :
رویه ورق یک میل ، بدنه ها تماما ورق ۰/۸ استیل خش دار
دارای دو جدار ، جدار داخل دستگاه از گالوانیزه یک میل استفاده شده است
قسمت فر دستگاه اجاق گاز صنعتی توسط پشم شیشه فشرده به طور کامل عایق بندی گردیده است
قابل استفاده از گاز شهری و گاز فشار قوی



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

مرغ بریانی غذایی لذیذ و خوشمزه که مطمئنا شما عزیزان از خوردن و نوش جان نمودن آن لذت برده و خواهید برد.
مرغ بریونی با اون پوست طلایی و براق، و از همه مهمتر مخلفات داخل شکمش ! این رو دیگه هر ایرونی میپسنده ! به این دلیل که پخت مرغ بریان سریع و راحته و همه نیز طعم و مزه آن را می پسندند و میل میفرمایند.

طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان

مواد لازم آموزش فست فود مرغ بریان : مرغ + فلفل سبز یا پیاز درشت + گوجه فرنگی سفت + زردچوبه + زعفران دم کرده + نمک + فلفل سیاه + ادویه های عطری
به غیر از اون مواردی که در بالا ذکر کردم شما به دلخواه می توانید از سبزیجات و صیفیجات هم در کنار مرغ بریونتون استفاده بفرمایید برای مثال سیب زمینی و هویج یا حتی قارچ و گوجه فرنگی و لیمو ولی ستاره اصلی فیلم همون مرغه هست.

پیاز رو تا اونجایی که امکان داره ریز خورد کنید چون قرار نیست پیاز از قبل پخته شه و قراره توی شکم مرغ بپزه باید حتما خیلی خیلی ریز خوردش کنید ، ادویه ها رو هم اضافه کنید
مرغ رو میشه با انواع ادویه ها پخت ، توصیه میکنم با زردچوبه و دارچین کار کنید. بعدها برای تنوع هر چی دوست داشتید توش بریزید. فلفل قرمز و نمک هم اندازه اش باید در کنترل شما باشه چون ذائقه ها شوری و تندی متفاوتی رو میپسندند.

اندازه و سایز مرغ یکی از مهمترین بخش های پخت مرغ بریان می باشد که پیشنهاد بنده انتخاب مرغ بیشتر از یک و نیم کیلوگرم و کمتر از دو کیلو گرم می باشد
سایز مرغی که انتخاب میکنید اگر بین یک و ششصد تا یک و هشتصد باشه اندازه ها و زمان پخت کوتاه و مناسب تری هم پیدا میکنه.
اگر کوچیکتر باشه زودتر خواهد پخت. و اگر درشت تر باشه دیرتر خواهد پخت.
چون حفره شکمیش هم با تغیر وزن مرغ، کوچکتر و یا بزرگتر خواهد بود پس ممکنه مواد کمتر یا بیشتری توی شکمش جا بشه.
به نظر من بهتره همیشه یه مرغ با سایز متوسط انتخاب کنید. سایز خیلی کوچیک و خیلی بزرگ نتیجه عالی نخواهد داشت. مخصوصا مرغ خیلی درشت، گوشتش به این خوشمزگی نخواهد بود. پس اگر تعداد مشتری های فستفود شما زیاده بهتره با دو تا مرغ کار کنید تا اینکه یه مرغ درشت بخرید.

ابتدا مرغ را از قسمت عقب شکم که باز است، قسمتهای داخل شکم مرغ را که شامل ریه و جگر در بخش داخلی و چسبیده به دنده های پشت قرار گرفته را خارج کنید این بخش باعث سیاه شدن داخل شکم پس از پخت میشود . در بخش گردن معمولا قسمتی از باقیمانده مری و نای و همچنین چربی زیر پوست را هم در آورده وچربی انتهای دم را ببرید. وقتی که داخل شکم مرغ و سطح پوست کاملا تمیز شد سطح آن را خشک کنید. به سطح و داخل شکم مرغ نمک و فلفل و زردچوبه بپاشید. بالهای مرغ را به سمت پشت برده و در قسمت پشت ثابت کنید.

تا اونجایی که امکان داره حفره شکمی مرغ رو به خوبی بشورید.
انگشتانتون رو توی حفره فرو ببرید و خالیش کنید و بشوریدش.
اگر اینکار رو نکنید بعد از پخت، این قسمتها سیاه رنگ خواهند شد و مواد توی شکم مرغ رو تیره می کنند. و بوی آن هم جالب نخواهد بود ، خلاصه وقت بذارید که مهم هستش.

شکم مرغ را با یک عدد گوجه فرنگی و پیاز یا با گوجه فرنگی و فلفل سبز و یا در صورتی که جا گرفت با هرسه پر کنید و لبه های انتهای شکم را به هم آورده و اگر پوست هم پارگی داشت لبه های پوست را هم به هم نزدیک کنید و با خلال دندان به هم بدوزید . پاهای مرغ را توسط نخ به هم ببندید تا مرغ در هنگام پختن ولو نشود .از زعفران دم کرده به جای زردچوبه هم می توانید استفاده کنید از نظر رنگ هردو یکرنگ می شوند ولی زعفران عطر و بوی خوبی به مرغ می دهد و بهتر است که زعفران را از اول به مرغ نزنید ، وقتی مرغ نیم پز شد و پوست مرغ در حال طلایی شدن بود دستگاه مرغ بریان را باز کنید و با برس طی دو مرحله روی مرغ را زعفران بزنید تا عطر آن پس از بریان شدن بیشتر حس شود و بهتر است که با کمی کره همراه باشد .مقدار زردچوبه و زعفران به حدی باشد که پس بریان شدن خوشرنگ جلوه دهد.

دوختن شکم مرغ با نخ و سوزن یه نکته هم داره ، سر و ته نخ نباید گره داشته باشه ، یعنی فقط یه کوک ساده روی پوستش میزنیم ، بدون گره

حالا در صورت تمایل، نوک بالهاش رو هم تا بزنید ، رو به داخل که در هنگام پخت نوکش بالهاش زیادی سوخاری و تیره رنگ نشه.


تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

ابعاد : ۴۰ در ۲۵ در ۶۲ سانتیمتر
قدرت موتور : ۲ اسب بخار
دور موتور : ۱۴۴۰ دور در دقیقه
ظرفیت دستگاه : بر اساس پنجره هایی که مورد استفاده قرار میگیرد از ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم در ساعت متغیر است.
وزن دستگاه : ۶۰ کیلوگرم
قابلیت ها :
قابلیت عملکرد بصورت چپگرد و راستگرد با یک کلید
پوسته چرخ گوشت از جنس آلومینیوم می باشد
تیغه و پنجره از جنس استیل می باشد و تمام سطوح از جنس استیل و ورق رنگی می باشدسینی روی چرخ و بدنه از نوع استیل می باشد
دارای اهرم جهت قفل تنه چرخ به بدنهاین چرخ گوشت بصورت رومیزی بوده و مجهز به گیربکس می باشد. تمام سطوح و تنه و مارپیچ از جنس استیل می باشد..تیغه و بدنه این چرخ گوشت نیز از جنس استیل می باشد و جزو چرخ گوشت های رومیزی پولاد غرب است. بدنه این چرخ گوشت در رنگ های متنوع موجود می باشد.


تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • kasrakitchen kasrakitchen