تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

اجاق گاز کسری تجهیز کارخانه ای شش شعله دارای فر با بهترین کیفیت طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در آشپزخانه های صنعتی رستوران و کترینگ می باشد

تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

اجاق گاز کسری تجهیز کارخانه ای شش شعله دارای فر با بهترین کیفیت طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در آشپزخانه های صنعتی رستوران و کترینگ می باشد

اجاق گاز کسری تجهیز کارخانه ای شش شعله دارای فر با بهترین کیفیت طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در آشپزخانه های صنعتی رستوران و کترینگ می باشد ، دارای بهترین شیر + فندک + ترموکوپل برای شما عزیزان به فروش می رسد لذا بهترین کیفیت خرید و مناسب ترین قیمت را با توجه به کیفیت دستگاه از کارخانه ما طلب نمایید.

طبقه بندی موضوعی

۲۰ مطلب در اسفند ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

دستگاه سرخ کن صنعتی تک لگن برقی رومیزی با شیر تخلیه ، ظرفیت مخزن روغن سرخکن ۸ لیتر می باشد با ابعاد دستگاه ۴۰×۴۰×۳۰ سانتیمتر دارای درب محافظ ، توری محافظ المنت که دستگاه با بهترین کیفیت طراحی و تولید شده و با مناسب ترین قیمت به مشتریان عزیز ارائه می گردد.
المنت استنلس استیل با کیفیت فوق العاده و شیر تخلیه مقاوم و شکیل
این دستگاه دارای سبد باکیفیت فوق العاده عالی بوده و ازدستگیره با مقاومت بسیار خوب در برابر گرما تهیه شده است.



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

سرخ کن کابین دار طرح دین کسری تجهیز دارای ابعاد دستگاه : ۱۱۰×۷۰×۴۰ سانتیمتر با ظرفیت مخزن سرخ کن ۱۸ لیتر بوده که شعله های برنر استیل حرارت را به صورت غیرمستقیم و از میان مخزن به آن منتقل می کند تا بازدهی دستگاه فوق العاده گردد.
دستگاه تماما با استنلس استیل ۳۰۴ طراحی گردیده و برای رعایت اصول بهداشتی و ماندگاری بیشتر روغن درب مجزا برای آن تعبیه شده است.
دستگاه دارای شیر ترموستاتیک و شیر خروجی تخلیه روغن می باشد.



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

دستگاه سرخ کن صنعتی تک لگن برقی رومیزی با شیر تخلیه ، ظرفیت مخزن روغن سرخکن ۸ لیتر می باشد با ابعاد دستگاه ۴۰×۴۰×۳۰ سانتیمتر دارای درب محافظ ، توری محافظ المنت که دستگاه با بهترین کیفیت طراحی و تولید شده و با مناسب ترین قیمت به مشتریان عزیز ارائه می گردد.
المنت استنلس استیل با کیفیت فوق العاده و شیر تخلیه مقاوم و شکیل
این دستگاه دارای سبد باکیفیت فوق العاده عالی بوده و ازدستگیره با مقاومت بسیار خوب در برابر گرما تهیه شده است.



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

تایپینگ پیتزا 190

تاپینگ پیتزا فست فود با ورق استنلس استیل تاپینگ پیتزا و ساندویچ

یکی از پر کاربردترین تجهیزات فست فودها، تاپینگ پیتزا و ساندویچ است. سرعت تفکیک ، دسته بندی و آماده سازی مواد اولیه با داشتن این محصول بالاتر می رود. تاپینگ پیتزا و ساندویچ را در چند نوع کشودار تمام استیل ، تک درب تمام استیل ، دو درب تمام استیل تولید می کند.

تاپینگ پیتزا و ساندویچ با رویه میز کاری، یک یا دو درب مخصوص نگهداری از مواد اولیه و لگن های کوچک برای دسته بندی مخلفات ساندویچ و پیتزا است. بخش زیرین این محصول، به صورت یخچالی است و در تاپینگ پیتزا و ساندویچ کشودار، سرما با سیستم سرکوله ایجاد می گردد.

مشخصات فنی دستگاه تاپینگ پیتزا و ساندویچ

– اسکلت دستگاه ساخته شده از قوطی استیل

– بدنه دستگاه تماماً ساخته شده از ورق استنلس استیل 1 دهم خشدار

– عایق تزریق فوم یا پشم سنگ

– کمپرسور دستگاه از برند secup ساخت کشور آلمان ، قدرت کمپرسور بر اساس متراژ دستگاه محاسبه می گردد

– سیستم انتقال سرما در تاپینگ مدل کشودار به صورت سیستم سرکوله که در یک پک طراحی شده صورت می پذیرد

– قسمت پائین دستگاه به عنوان یخچال و دارای ۲ طبقه مجزا به جهت نگهداری مواد غذایی

– دارای ترموستات نمایشگر دما و قابل تنظیم با ۸ درجه سانتیگراد تلورانس

– قابل طراحی و تولید در ابعاد استاندارد و سفارشی مطابق درخواست مشتری



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

گریل تخت روغنی کسری تجهیز طول ۹۰سانتیمتر ، استیک پز Grill مناسب برای پخت گوشت و مرغ به صورت روغنی روی اجاق گریل تخت با توجه به ابعاد مورد نیاز شما با جنس ورق استیل مرغوب طراحی و تولید می گردد ، گریل تخت گازی رومیزی ، گریل دستگاهی مخصوص پخت غذاهای بدون روغن است که به منظور کباب کردن بدون روغن استیک ، همبرگر و مرغ استفاده می شود و غذاهای گوشتی که پخت بدون روغن آنها مزه و طعمشان را بهبود می بخشد.
مشخصات فنی دستگاه ، صفحه گریل از جنس استیل آلیاژی مغناطیس شده به ضخامت ۲۰ میلیمتر که توسط دیواره استیل به ضخامت ۱/۵ میلیمتر کاملا آب بندی گردیده است.
گریلهای صنعتی جهت طبخ استیک و انواع غذاها در تجهیزات آشپزخانه و تجهیزات فست فود کاربرد خواهد داشت.
دستگاه دارای یک سال گارانتی و خدمات
پس از فروش ارائه می گردد که دستگاه گریل تخت با عالی ترین کیفیت و مناسب ترین قیمت تقدیم مشتریان خواهد شد.



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

جوجه گردان ۶ سیخ کسری تجهیز تمام استیل نگیر دارای سیخ آب کروم بدنه کامل دو جداره سه شعله ، دستگاه جوجه گردان یا مرغ بریان در فست فود ها برای بریانی نمودن و پخت مرغ مورد استفاده قرار می گیرد ، جوجه گردان در مدل های مختلف ۳ سیخ ۴سیخ و ۶ سیخ و ۱۲ سیخ قابل تولید می باشد.
هر فست فودی که راه اندازی میشود برای جذب مشتری و ارائه خدمات بهتر نیازمند این دستگاه خواهد بود.
بدنه این دستگاه تماما از جنس استیل ضد زنگ بوده و ۶ سیخ موجود در دستگاه به دو صورت ساده و گیربکس دار قابل ساخت میباشد.
از این دستگاه با تغییر نوع سیخ ها میتوان به عنوان دستگاه پاچینی استفاده کرد.
بدنه دستگاه ساخته شده از استیل ۰.۸ میل با آلیاژ ۳۰۴ استیل نگیر یا ضد زنگ
عایق بندی شده با پشم سنگ یا پشم شیشه
استفاده از چرخ های پلی اورتان با استحکام بالا که معمولا به رنگ نارنجی می باشند.
در مدل جوجه گردان ۶ سیخه تعداد ردیف های شعله ۲ و ۳ شعله
قابل استفاده با گازی شهری یا گاز مایع گاز کپسولی
جنس شیشه از جنس شیشه سکوریت ضد حرارت
موجود در انواع ۳ سیخ الی ۱۲ سیخ
دارای موتور گیربکس دار کم مصرف
توان مصرفی با چراغ داخلی : ۲۰۰ وات
جریان برق : ۰.۸ آمپر
جنس بدنه : دو جداره تمام استیل با لایه پشم شیشه داخلی
راندمان بالا در مصرف انرژی



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

اجاق سه شعله خطی استیل ۳۰۴
ضد زنگ طول ۱۲۰ و عرض۵۰ و ارتفاع۹۰ اجاق گاز خطی سه شعله مناسب برای آشپزخانه های صنعتی رستوران یا کترینگ یا تالار پذیرایی یا هتل ها که بهترین دستگاه برای پخت همزمان انواع خورش می باشد.
از مزایای اجاق گازهای خطی می توان به کوچک و جمع و جور بودن آنها اشاره داشت که فضای کمی را در آشپزخانه به خود اختصاص می دهند و در مهندسی طراحی آشپزخانه به دلیل بهینه کردن فضا بسیار مورد پسند طراحان می باشد.
ابعاد اجاق خورش پز خطی :
دو شعله ۹۰در۵۰در۹۰ سانتیمتر
سه شعله ۹۰در۵۰در۱۳۵ سانتیمتر
چهار شعله ۹۰در۵۰در۱۸۰ سانتیمتر
پنج شعله ۹۰در۵۰در۲۲۵ سانتیمتر
اجاق گاز صنعتی شش شعله ۹۰در۵۰در۲۶۰ سانتیمترمشخصات طراحی و تولید اجاق خطی :
رویه دستگاه ورق استیل خشدار یک میل
شیر ورودی گاز فشار قوی و استاندارد
قابل استفاده از گاز شهری و کپسول گاز
رویه شعله های اجاق گاز صنعتی از چدن لعاب دار
سینی در قسمت پایین شعله ها جهت نظافت و تخلیه روغن
اجاق گاز خطی دارای گارانتی و خدمات پس از فروش می باشد.
در تاریخ ۱۴ اذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.


تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

فر پیتزا

دستگاه فرپیتزا کسری تجهیز .
دو طبقه با ظرفیت ۲۴ بشقاب در ابعاد ۱۰۰×۱۴۰ که با پایه زیرین درارتفاع ۱۵۰ سانتیمتر قرار گرفته است ، در طراحی و ساخت این فر مرغوب ترین اوراق استیل و گالوانیزه بکارگرفته شده اند تا دستگاه از استحکام فوق العاده برخوردار شود.
تنوره داخل با ۳ جدار عایق بندی سریع ترین زمان ممکن برای پخت پیتزا که ماکزیمم ۸ دقیقه میباشد رابرای شما فراهم نموده است.
فرپیتزا‌کسری تجهیز مجهز به سیستم ترمومتردیجیتالی شامل نشانگردمای داخل هرطبقه و تنظیم میزان آن به آسانی می باشد.
هر طبقه دارای سیستم روشنائی مجزا میباشد که توسط کلیدمخصوص به خود روشن می شود.



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

مرغ بریانی غذایی لذیذ و خوشمزه که مطمئنا شما عزیزان از خوردن و نوش جان نمودن آن لذت برده و خواهید برد.
مرغ بریونی با اون پوست طلایی و براق، و از همه مهمتر مخلفات داخل شکمش ! این رو دیگه هر ایرونی میپسنده ! به این دلیل که پخت مرغ بریان سریع و راحته و همه نیز طعم و مزه آن را می پسندند و میل میفرمایند.

طرز تهیه مرغ بریان در جوجه گردان

مواد لازم آموزش فست فود مرغ بریان : مرغ + فلفل سبز یا پیاز درشت + گوجه فرنگی سفت + زردچوبه + زعفران دم کرده + نمک + فلفل سیاه + ادویه های عطری
به غیر از اون مواردی که در بالا ذکر کردم شما به دلخواه می توانید از سبزیجات و صیفیجات هم در کنار مرغ بریونتون استفاده بفرمایید برای مثال سیب زمینی و هویج یا حتی قارچ و گوجه فرنگی و لیمو ولی ستاره اصلی فیلم همون مرغه هست.

پیاز رو تا اونجایی که امکان داره ریز خورد کنید چون قرار نیست پیاز از قبل پخته شه و قراره توی شکم مرغ بپزه باید حتما خیلی خیلی ریز خوردش کنید ، ادویه ها رو هم اضافه کنید
مرغ رو میشه با انواع ادویه ها پخت ، توصیه میکنم با زردچوبه و دارچین کار کنید. بعدها برای تنوع هر چی دوست داشتید توش بریزید. فلفل قرمز و نمک هم اندازه اش باید در کنترل شما باشه چون ذائقه ها شوری و تندی متفاوتی رو میپسندند.

اندازه و سایز مرغ یکی از مهمترین بخش های پخت مرغ بریان می باشد که پیشنهاد بنده انتخاب مرغ بیشتر از یک و نیم کیلوگرم و کمتر از دو کیلو گرم می باشد
سایز مرغی که انتخاب میکنید اگر بین یک و ششصد تا یک و هشتصد باشه اندازه ها و زمان پخت کوتاه و مناسب تری هم پیدا میکنه.
اگر کوچیکتر باشه زودتر خواهد پخت. و اگر درشت تر باشه دیرتر خواهد پخت.
چون حفره شکمیش هم با تغیر وزن مرغ، کوچکتر و یا بزرگتر خواهد بود پس ممکنه مواد کمتر یا بیشتری توی شکمش جا بشه.
به نظر من بهتره همیشه یه مرغ با سایز متوسط انتخاب کنید. سایز خیلی کوچیک و خیلی بزرگ نتیجه عالی نخواهد داشت. مخصوصا مرغ خیلی درشت، گوشتش به این خوشمزگی نخواهد بود. پس اگر تعداد مشتری های فستفود شما زیاده بهتره با دو تا مرغ کار کنید تا اینکه یه مرغ درشت بخرید.

ابتدا مرغ را از قسمت عقب شکم که باز است، قسمتهای داخل شکم مرغ را که شامل ریه و جگر در بخش داخلی و چسبیده به دنده های پشت قرار گرفته را خارج کنید این بخش باعث سیاه شدن داخل شکم پس از پخت میشود . در بخش گردن معمولا قسمتی از باقیمانده مری و نای و همچنین چربی زیر پوست را هم در آورده وچربی انتهای دم را ببرید. وقتی که داخل شکم مرغ و سطح پوست کاملا تمیز شد سطح آن را خشک کنید. به سطح و داخل شکم مرغ نمک و فلفل و زردچوبه بپاشید. بالهای مرغ را به سمت پشت برده و در قسمت پشت ثابت کنید.

تا اونجایی که امکان داره حفره شکمی مرغ رو به خوبی بشورید.
انگشتانتون رو توی حفره فرو ببرید و خالیش کنید و بشوریدش.
اگر اینکار رو نکنید بعد از پخت، این قسمتها سیاه رنگ خواهند شد و مواد توی شکم مرغ رو تیره می کنند. و بوی آن هم جالب نخواهد بود ، خلاصه وقت بذارید که مهم هستش.

شکم مرغ را با یک عدد گوجه فرنگی و پیاز یا با گوجه فرنگی و فلفل سبز و یا در صورتی که جا گرفت با هرسه پر کنید و لبه های انتهای شکم را به هم آورده و اگر پوست هم پارگی داشت لبه های پوست را هم به هم نزدیک کنید و با خلال دندان به هم بدوزید . پاهای مرغ را توسط نخ به هم ببندید تا مرغ در هنگام پختن ولو نشود .از زعفران دم کرده به جای زردچوبه هم می توانید استفاده کنید از نظر رنگ هردو یکرنگ می شوند ولی زعفران عطر و بوی خوبی به مرغ می دهد و بهتر است که زعفران را از اول به مرغ نزنید ، وقتی مرغ نیم پز شد و پوست مرغ در حال طلایی شدن بود دستگاه مرغ بریان را باز کنید و با برس طی دو مرحله روی مرغ را زعفران بزنید تا عطر آن پس از بریان شدن بیشتر حس شود و بهتر است که با کمی کره همراه باشد .مقدار زردچوبه و زعفران به حدی باشد که پس بریان شدن خوشرنگ جلوه دهد.

دوختن شکم مرغ با نخ و سوزن یه نکته هم داره ، سر و ته نخ نباید گره داشته باشه ، یعنی فقط یه کوک ساده روی پوستش میزنیم ، بدون گره

حالا در صورت تمایل، نوک بالهاش رو هم تا بزنید ، رو به داخل که در هنگام پخت نوکش بالهاش زیادی سوخاری و تیره رنگ نشه.

بسته به سایز مرغ، ممکنه زمان پخت بین یک ساعت و نیم تا یک ساعت چهل و پنج دقیقه متغیر باشه. معمولا یه مرغ با این ابعاد در مدت زمان یک و نیم ساعت میپزه. ولی باید چکش کرد و درجه حرارت جوجه گردان را با توجه به مشتری ها و میزان و ساعت فروش روی کم و زیاد تنظیم بفرمایید.

پوست مرغ شما باید کاملا طلایی و برشته و خوشرنگ باشه.
نباید زیادی چروک و خشک بشه.
یعنی نباید بهش اجازه بدید زیادی بپزه. چون گوشت سینه اش هم خشک خواهد شد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen
  • ۰
  • ۰

دستگاه ترکیبی دارای 2 شعله اجاق 30×30 از جنس چدن فشار قوی میباشد  این دستگاه  سفارشی مخصوص  برای فست فودها و ساندویچی ها میباشد.
مشخصات فنی که این دستگاه تماما با ورق استیل خشدار با ضخامت ۰/۸ میلیمتر و جداره های داخلی ورق گالوانیزه یک میلیمتر می باشند.
در قسمت پائین دستگاه فر پیتزا با ظرفیت ۴ بشقاب میباشد

فر ساندویچ مرکب
دستگاه فرترکیبی ۲ منظوره کسری تجهیز مخصوص تمام فست فودها و ساندویچی ها جهت پخت غذاهای فستفودی دارای ابعاد فرمرکب ۸۰*۵۰*۸۵ سانتیمتر با مشخصات فنی که این دستگاه تماما با ورق استیل خشدار با ضخامت ۰/۸ میلیمتر و جداره های داخلی ورق گالوانیزه یک میلیمتر می باشند.
فرمرکب کسری تجهیز



تجهیزات آشپزخانه صنعتی کسری

  • kasrakitchen kasrakitchen